Vitsord från våra kunder

Petra F.

Sotis & Anna-Karin har följts åt i flera år nu. De pratar samma språk. Även om Sotis inte gillar att ta blodprov för att kontrollera sin diabetes så gör hon det för Anna-Karin och bara henne. En gång då Anna-Karin hade förhinder och hon hänvisade till en annan veterinär så ville Sotis inte alls ställa upp och vi fick inget blodprov. Anna-Karin är mjuk och kan läsa av Sotis och Sotis läser av Anna-Karin. Sotis vet att Anna-Karin verkligen tycker om henne, de har en slags ömsesidig kärlek till varann.

Petra F. -
Petra P.

Svea har alltid varit blyg och rädd för nya människor och nya miljöer. Då Svea plötsligt började halta var vi tvungna att ta henne till dig för undersökning. Även om Svea var lite blyg så var hon inte alls rädd utan hon lät sig undersökas under Anna-Karins lugnande ord.  Hon fick behandling mot sitt sår i trampdynan och är nu sig själv igen. Det känns tryggt att vi kan komma till er och att hon faktiskt låter sig undersökas av veterinären.

Petra P. -
Lennart

Tack för att du alltid hjälper oss med Molly. Hon är alltid lika glad att komma till dig och hon känner sig trygg i dina händer. Särskilt oroade var vi då Molly inte var sitt glada lekfulla jag. Hon ville bara villa, kunde inte hoppa upp ens för följa med i bilen eller ligga i sängen. Efter att hon fick behandling för Borrelian som du upptäckte är hon nu sitt glada jag igen.

Lennart