Våra tjänster

Onsalaveterinären erbjuder din katt, hund och kanin flera behandlingar & tjänster så som vaccinationer, chipmärkning, valpbesiktning, kattungebesiktning, passutförande, tovklippning, kloklippning. mm. Vi vet att förebyggande djursjukvård kan förlänga livet och livskvalitén hos våra djur. Därför har Onsalaveterinären satt ihop flera unika hälsopaket för att undvika olika samt upptäcka olika hälsoproblem så som diabetes, njursvikt, artros.

Den nära veterinären

Vi hjälper dig och din bästa vän!

Veterinärbutiken

Vår webbutik Veterinärbutiken startade som en naturlig del i att kunna ge djur den bästa…

Veterinärvård för katter

vi vet att förebyggande djursjukvård kan förlänga livet och livskvalitén hos våra djur. Därför har…

Veterinärvård för hundar

Välkommen in med din hund! Vi hjälper er med olika undersökningar & behandlingar. Vi håller…

Priser på behandlingar

Några prisexempel

Vaccination katt & hund

435 kr

Kontakta oss

Hos oss vaccineras ditt djur alltid av en veterinär. Vaccinera din hund & katt för att skydda den mot vanliga och ibland allvarliga sjukdomar. Vaccinering är en ”billig livförsäkring”. Vi använder normalt vaccinerna, Nobivac Tricat novum och Purevax RCP, Nobivac & versican DHPPi, Nobivac Pi, samt näsvaccin för Bordertella. Vi kan ta hem andra vacciner om det gäller vaccinering av flera djur. Våra stammisar kan även få hembesök vid valp och kattungebesiktningar. Vi hjälper även till om ni skall resa utomlands med rabies och leptospirosvaccinering. OBS! Priset på vaccination varierar beroende på vilken typ av vaccin som avses.

Allmänundersökning

820 kr

Kontakta oss

En allmänundersökning innebär att en veterinär undersöker hela djuret. I vår allmänundersökning ingår gratis analys av koncentrationsförmågan av djurets urin (tag ni bara med ett urinprov till besöket). Ni får även med er prover på livsstadiefoder (diskutera gärna med oss vad som kan passa ert djur bäst)Vi erbjuder även mer omfattande undersökningar så som en beteendeutredning eller en hudutredning som då kan kosta lite mer. Vi hjälper även till att göra enklare tandstenssanneringar med ultraljud för katter. I tandstenssanneringen ingår även putsning.Grundpris för tandstenssannering startar på 1650 kr.

Chipmärkning

395 kr

Kontakta oss

Att ID märka sitt djur är en trygghet! Om din katt eller hund springer bort, så kan den hitta hem igen. Vi hjälper dig att chipmärka ditt djur. Vid annan undersökning/vaccination kostar Id märkning bara 395 kr & om ni endast vill ha en chipmärkning blir priset 435 kr. Det finns även möjlighet att göra en ID-tatuering men denna görs alltid då djuret är sövd.